KNX Sweden på easyFairs

ELmässa i Malmö 24-25 januari 2018

 

KNX Sweden ställer ut och håller seminarier på ELmässan

 

Ökad efterfrågan på fastighetsautomation från såväl kunder som lagar och regelverk ställer allt högre krav. Hur hanterar man detta och hur bygger man upp sitt projekt på bästa sätt. Vår nya KNX Installatörshandbok ger dig förslag och rekommendationer samt tydliga exempel på hur du når ett slutresultat som du stolt kan lämna över till din kund.

 

Ett annat alldeles nytt verktyg för att göra fastighetsautomation enklare och mer tillgängligt är den nyutvecklade programvaran ETS Inside. Basen är fortfarande KNX vilket innebär garanterad funktionalitet även om man blandar produkter från olika tillverkare. ETS Inside är framtaget för små och medelstora projekt och för att det ska vara enkelt att komma igång. En annan betydande fördel är att man med ETS Inside kan hantera hela sitt KNX projekt på läsplattor och smartphones.

 

Är man intresserad av Installatörshandboken och ETS Inside så ska man anmäla sig till något av KNX Swedens seminarier. Föreningen bjuder alla föranmälda åhörare på Installatörshandboken (värde 350kr), rabattcheck på programvaran (värde 100€) samt enklare lunch. Seminarierna hålls på Scenen och startar kl.12:00 båda dagarna.

 

Talare: Jan Hammarsköld och Rikard Nilsson från KNX Sweden

 

Obligatorisk anmälan gör man under Lunchseminarier på ELmässans hemsida.

 

 

Här hittar ni KNX Sweden

i Malmö

 

 

Kontakt information

Kansli

KNX SWEDEN

c/o Svensk System Integration AB

Box 752 Helsingborg

Kansli/support

Jan Hammarsköld

0734-330250

Info@knx.se

President/Ordförande

Rikard Nilsson

0703-809927

President@knx.se